Medewerker Databeheer

Ben jij kritisch en nauwkeurig zodat alle camera’s perfect afgesteld worden? Kan jij goed overzicht houden wanneer je meerdere projecten en data-controles onder jouw beheer hebt? Ben jij het aanspreekpunt bij (ver)storingen van opnames? Dan pas jij in ons team als:

Medewerker Databeheer (Fulltime)

Read more
Business Development Manager

Heb jij een passie voor commercie op het vlak van technologie en ict dienstverlening? Kan jij de data behoefte van de klant vertalen naar slimme oplossingen? Dan pas jij in ons team als:

Business Development Manager (Fulltime)

Read more
Buitendienst Monteur Mobiele meetsystemen

Ben je op zoek naar een afwisselende job met veel uitdagingen langs de weg, in de binnenstad of op festivals zoals Defqon en de Zwarte Cross? In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Past dat bij jou? Kom dan langs voor een gesprek als onze nieuwe collega:

Buitendienst Monteur Mobiele meetsystemen  (Fulltime)

Read more
Magazijnmedewerker IT

Steek jij graag de handen uit de mouwen, kan jij gestructureerd werken en heb je een passie voor IT? Dan pas jij in ons team als:

Magazijnmedewerker IT (Fulltime) 

Read more
Werkvoorbereider

Haal jij je werkplezier uit het adviseren, assisteren en ontzorgen van de projectleiders? Kan jij goed het overzicht bewaren en ben je proactief?
Kom dan bij ons werken als:

Werkvoorbereider (Fulltime)

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
ICT-beheerder (25189) (4)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.