Installatie Monteur Camerasystemen

Door onze unieke tak van sport hechten wij waarde aan inzet en mentaliteit en minder aan gerichte diploma's. In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Zwarte Cross. Ben jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (32-40uur) Locatie Hilvarenbeek

Read more
Linux Systeembeheerder

Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:

Systeembeheerder (32-40 uur)

Read more
QHSE Manager (16 uur / ZZP)

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:

QHSE Manager  (16 uur / ZZP)

Read more
Financieel / HR Medewerker

Ben jij een allround administratief medewerker en pas tevreden als de cijfers elke maand weer kloppen? Hou jij ervan om alle personeelsmutaties op orde te hebben, HR zaken te coördineren en actief mee te denken? Dan pas jij in onze organisatie als: 

Financieel / HR medewerker (28-32 uur)

Read more
Service / Storingscoördinator

Kan jij snel schakelen, houd jij altijd je hoofd koel en wil je graag problemen oplossen? Voor deze functie zijn geen opleidingsvereisten, leergierigheid is wel een belangrijke skill. Herken jij je hierin, dan pas jij in ons team als:

Service / Storingscoördinator (32-40 uur)

Read more
Developer-Node.js

Werk jij het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Spar jij graag met een team om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan ons IT team versterken als: 

Developer-Node.js (fulltime)

Read more
Functioneel applicatiebeheerder

Zie jij jezelf als de verbindende schakel tussen ICT en de organisatie? Zoek jij een mens- én procesgerichte rol. Dan pas jij in deze nieuwe functie van: 

Functioneel applicatiebeheerder (32-40 uur)   

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij, als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.