Technisch specialist

Heb jij breed en algemeen technisch inzicht? Ben jij leergierig en wil je je bij ons bedrijf ontwikkelen? Kom dan ons team aanvullen als: 

Technisch specialist (fulltime)

Read more
Technisch magazijnmedewerker

Ben jij degene waarvan iedereen zegt, dat is een handig mannetje? Ben jij een echte aanpakker! Kom dan bij ons voor de functie van:

Technisch magazijnmedewerker (Venhuizen - fulltime) 

Read more
Installatie Monteur Camerasystemen

Door onze unieke tak van sport hechten wij waarde aan inzet en mentaliteit en minder aan gerichte diploma's. In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken, handhaving en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Zwarte Cross. En in het eerste jaar mag je je vrachtwagenrijbewijs halen. Wordt jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (32-40uur)

Locatie Hilvarenbeek en Locatie Venhuizen

Read more
Linux Systeembeheerder

Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:

Linux Systeembeheerder (32-40 uur)

Read more
Service / Storingscoördinator

Kan jij snel schakelen, houd jij altijd je hoofd koel en wil je graag problemen oplossen? Voor deze functie zijn geen opleidingsvereisten, leergierigheid is wel een belangrijke skill. Herken jij je hierin, dan pas jij in ons team als:

Service / Storingscoördinator (32-40 uur)

Read more
Developer-Node.js

Werk jij het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Spar jij graag met een team om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan ons IT team versterken als: 

Developer-Node.js (32-40 uur)

Read more
Vestigingsmanager

Ben jij ambitieus, kan jij een magazijn optimaal beheren, weet jij een goede werksfeer te creëren en jouw team zo optimaal mogelijk te laten functioneren? Kom dan bij ons werken als:

Vestigingsmanager (Fulltime)

Locatie Hilvarenbeek

Read more
Manager Operations

Ben jij ambitieus, kan jij een magazijn optimaal beheren, weet jij een goede werksfeer te creëren en jouw team zo optimaal mogelijk te laten functioneren? Kom dan bij ons werken als: 

Manager Operations (Venhuizen - fulltime)

Read more
Functioneel applicatiebeheerder

Zie jij jezelf als de verbindende schakel tussen ICT en de organisatie? Zoek jij een mens- én procesgerichte rol. Dan pas jij in deze nieuwe functie van: 

Functioneel applicatiebeheerder (32-40 uur)   

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij, als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.