NodeJS Developer

Ben jij goed met Node JavaScript en MySQL en kan je creatief denken? Hou je ervan om samen met een klein team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van NodeJS developer (Fulltime)

Read more
Senior Projectmanager

Heb jij ervaring in projectmanagement met een sterk ict component? Kan jij omgaan met formele projectorganisaties? Voel jij je thuis in projecten op het snijvlak van business en technologie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou als Senior Projectmanager (Fulltime)

Read more
Projectmanager

Ben je op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke job waarbij je na een interne training de kleine, technische teams aanstuurt om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze Projectmanager (Fulltime)

Read more
Linux Systeembeheerder

Heeft een Linux-server geen geheimen voor jou en ben je gek op de allernieuwste technieken eromheen? Weet jij de weg te vinden in een Linux beheeromgeving, maar het stukje applicatiebeheer spreekt jou ook aan! Dan pas jij in ons team als Linux Systeembeheerder (Fulltime)


Read more
Plaatser \ Monteur Mobiele meetsystemen

Connection Systems biedt een uitdagende werkomgeving met veel afwisselende werkzaamheden in een jong en dynamisch team met een gezellige werksfeer.
Op verschillende locaties plaatsen we meetsystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Met Connection Systems kom je overal! Alle grote steden, Festivals als Mysteryland en de Zwarte Cross maar ook in België en incidenteel in andere EU-Landen. Sta jij al te popelen om op pad te gaan?

Read more
Bijbaan magazijnmedewerker/monteur

Een leuke bijbaan op zaterdag en in de vakantie als magazijnmedewerker met kans op doorgroeien naar monteur. Je zorgt voor het uitruimen van de werkauto's, werkvoorbereiding en het opruimen van het magazijn. Je hebt affiniteit met techniek en ict, een proactieve instelling en je bent sociaal. Geen dag is hetzelfde, een veelzijdige bijbaan dus!

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
ICT-beheerder (25189) (4)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.