Monteur Beveiliging

Heb jij 2 rechterhanden? Ben jij het liefst elke dag bezig met techniek en elektronica, maar wil je ook bijleren op het gebied van netwerken? Ben jij het liefst veel buiten en zelfstandig op pad? Dan ben jij onze nieuwe collega: 

Monteur Beveiliging (fulltime)

Read more
Magazijnmedewerker/monteur (Bijbaan/Oproepkracht)

Een leuke bijbaan op zaterdag en in de vakantie als magazijnmedewerker met kans op doorgroeien naar monteur. Je zorgt voor het uitruimen van de werkauto's, werkvoorbereiding, lichte assemblage en het opruimen van het magazijn. Je hebt affiniteit met techniek en ict, een proactieve instelling en je bent sociaal. Geen dag is hetzelfde, een veelzijdige bijbaan dus!

Read more
Projectleider

Kan jij snel schakelen en zoek je een afwisselende job waarbij je alle werkzaamheden coördineert om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze:

Projectleider  (fulltime)

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij, als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.
QHSE Manager (16 uur / ZZP)

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:

QHSE Manager  (16 uur / ZZP)

Read more