Manager Operations

Functioneer jij het beste als je de smeerolie tussen verschillende afdelingen bent? Weet jij werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten? Vind jij een veilige werkomgeving voor je collega’s belangrijk? Kom dan bij ons werken als:

 

Read more
Backend JavaScript Developer

Ben jij als backend developer goed met JavaScript, Node.js en MySQL en kan je creatief denken? Hou je ervan om samen met een klein team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van Backend JavaScript Developer (Fulltime)

Read more
Systeembeheerder

Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als: Systeembeheerder (Fulltime)

  

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
ICT-beheerder (25189) (4)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.