Financieel Administratief Medewerker

Ben jij pas tevreden als de cijfers elke maand weer kloppen? Heb jij een service gerichte instelling en ben je leergierig? Dan pas jij in ons team als:

Financieel Administratief Medewerker (fulltime)

Read more
QHSE Manager

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:

QHSE Manager  

Read more
Installatie Monteur Camerasystemen

Ben je op zoek naar een afwisselende job met veel uitdagingen langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Mysteryland? In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken, handhaving- en beveiligingsdoeleinden. Ben jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (fulltime)

Read more
Projectmedewerker

Kan jij goed het overzicht bewaren wanneer je meerdere projecten en data-controles onder jouw beheer hebt? Haal jij je werkplezier uit het assisteren en ontzorgen van de projectleiders? Dan pas jij in ons team als: 

Projectmedewerker (fulltime)

Read more
Projectleider

Ben je op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke job waarbij je alle werkzaamheden coördineert om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze:

Projectleider  (fulltime)

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij, als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.