Installatie Monteur Camerasystemen

Door onze unieke tak van sport hechten wij waarde aan inzet en mentaliteit en minder aan gerichte diploma's. In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Zwarte Cross. Ben jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (fulltime) Locatie Venhuizen / Oisterwijk

Read more
2e Lijn Servicedesk Medewerker

Hou jij altijd je hoofd koel, kan jij snel schakelen en wil je graag problemen oplossen? Voor deze functie zijn geen opleidingsvereisten, leergierigheid is wel een belangrijke skill. Herken jij je hierin, dan pas jij in ons team als:

2e Lijn Servicedesk Medewerker (fulltime)

Read more
Lead Developer

Zie jij jezelf als sleutelrol in een hightech bedrijf, om met beide ontwikkelteams zorg te dragen voor ons bedrijfsbrede applicatie portfolio op het gebied van data-inwinning, -verwerking en de inhouse ontwikkelde specifieke bedrijfsapplicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze: 

Lead Developer (fulltime)

Read more
Developer-Node.js

Werk jij het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Spar jij graag met een team om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan ons IT team versterken als: 

Developer-Node.js (fulltime)

Read more
Projectleider

Kan jij snel schakelen en zoek je een afwisselende job waarbij je alle werkzaamheden coördineert om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze:

Projectleider  (fulltime)

Read more
Magazijnmedewerker/monteur (Bijbaan/Oproepkracht)

Een leuke bijbaan op zaterdag en in de vakantie als magazijnmedewerker met kans op doorgroeien naar monteur. Je zorgt voor het uitruimen van de werkauto's, werkvoorbereiding, lichte assemblage en het opruimen van het magazijn. Wanneer je je rijbewijs hebt, ga je op pad om een camerasysteem te plaatsen of te demonteren. Je hebt affiniteit met techniek en ict, een proactieve instelling en je bent sociaal. Geen dag is hetzelfde, een veelzijdige bijbaan dus!

Read more
QHSE Manager (16 uur / ZZP)

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:

QHSE Manager  (16 uur / ZZP)

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij, als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.