Data Controller

Ben jij nauwkeurig en kan je analytisch werken aan soms behoorlijk innovatieve projecten? Kan jij creatieve oplossingen bedenken bij soms complexe data-vraagstukken?
Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die in het team past als onze Data Controller (Fulltime)

Read more
Projectmanager

Ben je op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke job waarbij je na een interne training de kleine, technische teams aanstuurt om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze Projectmanager(fulltime)


Read more
Front-end Developer

Wil jij Nederland veiliger maken en kan je creatief denken? Wil jij werken aan het bouwen van een GUI waarmee je collega’s op kantoor en in het veld hun werk efficiënter kunnen uitvoeren? Klinkt werken in een informeel team op een vaste werkplek in het prachtige West-Friesland jou als muziek in de oren? Kom dan naar ons voor de functie van Front-end Developer (Fulltime)

Read more
NodeJS Developer

Wil jij Nederland veiliger maken en kan je analytisch denken? Ben jij goed met NodeJS en MySQL?
Hou je ervan om samen met een klein team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van NodeJS Developer (Fulltime)

Read more
Monteur Plaatsing Mobiele Meetsystemen

Ben je op zoek naar een afwisselende, fulltime job met veel uitdagingen langs de weg, in de binnenstad, of op bijvoorbeeld Mysteryland en de Zwarte Cross? Op verschillende locaties plaats je meetsystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die in het team past als onze Monteur Plaatsing Mobiele Meetsystemen (Fulltime)

Read more
Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.