Data Controller

Ben jij analytisch en kun jij rapportages maken voor soms behoorlijk innovatieve projecten? Kun jij creatieve oplossingen bedenken bij soms complexe data-vraagstukken?
Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die in het team past als onze Data Controller (Fulltime)

Read more
Plaatser Monteur Mobiele meetsystemen

Connection Systems biedt een uitdagende werkomgeving met veel afwisselende werkzaamheden in een jong en dynamisch team met een gezellige werksfeer.
Op verschillende locaties plaatsen we meetsystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Met Connection Systems kom je overal! Alle grote steden, Festivals als Mysteryland en de Zwarte Cross maar ook in België en incidenteel in andere EU-Landen. Sta jij al te popelen om op pad te gaan?

Read more
Open Sollicitatie

Een open sollicitatie is natuurlijk altijd mogelijk, je kunt dan je CV en motivatie sturen naar Linda Wagemans op het volgende email adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

If you want to send an unsolicited application, please send your resumé and motivations to Linda Wagemans on the following email adress: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
ICT-beheerder (25189) (4)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.