Lead Developer

Zie jij jezelf als sleutelrol in een hightech bedrijf, om met beide ontwikkelteams zorg te dragen voor ons bedrijfsbrede applicatie portfolio op het gebied van data-inwinning, -verwerking en de inhouse ontwikkelde specifieke bedrijfsapplicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze: 

Lead Developer (fulltime)

Over de functie:

Als Lead Developer ondersteun je twee compacte ontwikkelteam, waarbij je mede zorg draagt voor ons bedrijfsbrede applicatie portfolio op het gebied van data-inwinning, verwerking en de inhouse ontwikkelde specifieke bedrijfsapplicatie t.b.v. asset management, logistiek, planning en monitoring.

Het technologisch landschap is modern met de volgende kenmerken: Microservice architectuur, message broker, Node.js, PHP\Laravel, Linux backend, Docker container technologie.

Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage op het gebied van architectuur en database- en applicatieontwerp en zorg je samen met beide teams voor een lange termijn visie en roadmap m.b.t. de verschillende oplossingen.

Je vervult een sleutelrol waarbij je een centrale schakel bent tussen business, development, IT operations en management. Dit vraagt om een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Daarbij beschik je over het vermogen om technische complexiteiten te vertalen naar overwegingen die voor minder ingewijden goed te begrijpen zijn. Je geeft ruimte waar het kan en neemt ruimte wanneer het nodig is, waarbij je overzicht houdt en een rol als coach aanneemt voor de developers. Verder ben je faciliterend naar de ontwikkelteams waarbij je zorg draagt voor een optimale werkomgeving en let je op voortgang en kwaliteit en heb je een scherp oog voor privacy en security. Je rapporteert op regelmatige basis aan de IT Manager. 

Jouw profiel: 

 • HBO en/of WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties en webservices op basis van REST\JSON\XML, message brokers en bij voorkeur ervaring met Node.js en/of Laravel\PHP
 • Gedegen DBSM kennis, bij voorkeur MySQL en/of NoSQL omgevingen zoals MongoDB of Elasticsearch
 • Kennis en ervaring met architectuur ontwerp, waarbij schaalbaarheid een belangrijk aspect is
 • Kennis en/of ervaring met applicatie container technologie
 • Kennis en ervaring met niet functionele eisen op het gebied van ISO9001 en ISO27001, OWASP, kwaliteitraamwerken en ontwikkelmethodieken
 • Je communiceert helder, bent resultaatgericht en hebt een hand-on instelling
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen 

 Wij bieden:

 • Werken in een hecht team in een organisatie met een hoog innovatief karakter
 • Een informele sfeer met wekelijks vers fruit en de mogelijkheid voor biljart, dart of tafeltennis 
 • Een aantrekkelijk salaris met goede secundaire voorwaarden (laptop, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en bedrijfsfitness)
 • Volop ruimte om je te ontwikkelen bij een innovatief en dynamisch bedrijf! 

 Interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.