Backend JavaScript Developer

Ben jij als backend developer goed met JavaScript, Node.js en MySQL en kan je creatief denken? Hou je ervan om samen met een klein team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van Backend JavaScript Developer (Fulltime)

Over Connection Systems:

Connection Systems is een sterk groeiende en innovatieve organisatie met een dynamische werkomgeving, waarbij correcte en volledige datalevering aan klanten één van de succesfactoren is. Met behulp van diverse technieken zoals (kenteken)camera’s, lasertechniek, Bluetooth/Wi-Fi wordt een verscheidenheid aan data real-time ingewonnen.

De afdeling ICT faciliteert bij het configureren van deze apparaten, het binnenhalen van de data en vervolgens het verwerken van de data tot rapportages voor m.n. grote steden, gemeentes, Provincies, RWS en Politie Nederland.

 

Over de functie:

In deze functie bouw je software voor computers op locatie en op de centrale server. De software wordt geconfigureerd om datastromen uit (kenteken)camera’s en andere sensoren te lezen en deze te filteren, verbeteren, opslaan en/of te versturen. Op de centrale server wordt deze data ontvangen en opgeslagen. Het hele proces wordt bestuurd door diverse instellingen die door onze projectleiders aangeleverd wordt.

 

Deze functionaliteit is helemaal geschreven in Node.js. Jij gaat deel uitmaken van het team dat deze software continu verbetert. Deze systemen zijn stuk voor stuk kritisch voor onze business. Ervaring en voorzichtigheid is dus geboden. Anderzijds ben je doortastend genoeg om aanpassingen binnen een soms krappe tijdsperiode in productie te nemen.

 

Jouw profiel:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met JavaScript, Node.js en een relationele database, bij voorkeur MySQL
 • Ervaring met PHP, HTML, CSS of andere programmeertalen is een pré.
 • Bereidheid om nieuwe programmeertalen en frameworks te leren indien nodig
 • Ervaring met Linux en/of Rabbit MQ is een pré.
 • Je communiceert helder en hebt een praktische instelling.

 

Wij bieden:

 • Een unieke kans om mee te werken aan inspirerende en veelzijdige projecten in de handhaaf- en mobiliteitswereld.
 • Werken in een klein hecht team waarbij we samen streven naar het beste resultaat en een langdurige arbeidsrelatie.
 • Een leuke sfeer met in de gezellige ruime kantine de mogelijkheid voor biljart of tafeltennis.
 • Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden (pensioenregeling, reiskostenvergoeding).
 • Ruimte om je te ontwikkelen bij een gezond, internationaal bedrijf met een open en informele werksfeer met doorgroeimogelijkheden in brede zin.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.