Allround Developer

Ben jij een allround developer en werk je het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Hou je ervan om samen met een team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van Allround Developer. (Fulltime)
 

Over de functie:
In deze functie ontwikkel je moderne software voor allerlei doeleinden. Soms is het voor een pilotproject en moet het vooral uitstekend werken. Andere keren is het een systeem dat in gebruik blijft, dan is onderhoudbaarheid en documentatie ook belangrijk. In alle gevallen moet je out-of-the-box kunnen denken om de meest geschikte oplossing te vinden. Vanwege de aard van onze projecten zoeken we iemand die graag divers werk doet.

Jouw profiel:
· HBO werk- en denkniveau.
· Aantoonbare IT-affiniteit, met een drive om een IT-professional te worden.
· Zelfstandig programmeren in PHP en NodeJS.
· Kennis van een relationele database, bij voorkeur MySQL.
· Goede kennis van Linux en Shell scripting.
· Bereidheid om nieuwe programmeertalen en frameworks te leren indien nodig.
· Kennis van hardware, html en netwerk is een pré.
· Veelzijdig persoon, goed in bedenken en ontwikkelen van creatieve oplossingen.
· Je communiceert helder en hebt een hands-on instelling.

Wij bieden:
· Een unieke kans om mee te werken aan inspirerende en veelzijdige projecten in de handhaaf- en mobiliteitswereld.
· Werken in een hecht multidisciplinair team waarbij we samen streven naar het beste resultaat.
· Een leuke sfeer met in de gezellige mensen en een ruime kantine met de mogelijkheid voor biljart, tafeltennis of fitness.
· Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden (pensioenregeling, reiskostenvergoeding).
· Ruimte om je te ontwikkelen bij een gezond, internationaal bedrijf met een open en informele werksfeer met doorgroeimogelijkheden in brede zin.

Over Connection Systems:
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie die al meer dan 20 jaar een dynamische werkomgeving biedt. Hierbij zijn correcte en volledige datalevering aan klanten belangrijke succesfactoren. Onze klanten zijn vaak diverse overheden of politie. Met behulp van verschillende observatietechnieken zoals (kenteken)camera’s, bluetooth, Wi-Fi, laser- en radartechniek wordt een verscheidenheid aan data real-time ingewonnen. De afdeling ICT faciliteert bij het configureren van deze apparaten, het binnenhalen/streamen en verwerking van de data ten behoeve van rapportages en handhaving.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.