Senior Projectmanager

Voel jij je thuis in projecten op het snijvlak van business en technologie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou als Senior Projectmanage (Fulltime)

Wat ga je doen?


De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. De door Connection Systems met verschillende technologieën en slimme sensoren ingewonnen data in het openbaar gebied wordt gebruikt voor het uitvoeren van diverse verkeersonderzoeken en verkeershandhaving in steden/provincies en voor Rijkswaterstaat.
Als Senior Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor multidisciplinaire projecten. De nadruk ligt op ICT-implementaties, dataverwerking, rapportages naar de klant en samenwerkingen met partners. Je creëert draagvlak, motiveert en faciliteert je collega-projectteamleden. Het beheersen van de risico's en het managen van de stakeholders zie jij elke keer als jouw uitdaging. Je draagt actief bij aan (pre)sales trajecten om nieuwe projecten gegund te krijgen; met nadruk op Europese Aanbestedingen.
Naast concreet projectmanagement hebben wij behoefte aan een daadkrachtige Senior Projectmanager die in staat is om onze strategie en beleidslijnen om te zetten in tastbare verbeteringen in projectmanagement.

Jouw taken:

 • Het initiëren, coördineren, uitvoeren en succesvol opleveren van (grootschalige) projecten
 • Het monitoren van de projectdoelstellingen en -variabelen: scope, resources, kwaliteit van ‘deliverables’, tijd, budget, risico en issues
 • Het creëren en behouden van overzicht en zorgen voor structuur in een dynamische en snel veranderende omgeving
 • Het managen en motiveren van een team van gedreven, goed opgeleide en inhoudelijk sterke collega’s
 • Het uitbouwen van (inter)nationale projecten
 • Onderhouden en uitbreiden van het bestaande netwerk, zowel klanten als stakeholders
 • Projectmanagement naar het volgende niveau in de organisatie brengen

Wie zoeken wij?

Je bent een energieke, ervaren (Senior) Projectleider met flair en een natuurlijk overwicht. Je hebt werkervaring op de volgende gebieden:

 • Data inwinning (ICT gerelateerd)
 • Projectmanagement
 • Mobiliteit
 • (EU) aanbestedingen

Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen en je bent creatief genoeg om vernieuwende oplossingen te bedenken en toe te passen in projecten en bij klanten. Termen als Smart Sensors, Smart Cities, Smart Mobility en Intelligent Transportation Systems (ITS) klinken voor jou zeer interessant. Werkervaring in deze specifieke vakgebieden zou een absolute pré zijn voor deze functie.

Je vindt het leuk om kennis uit te wisselen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en een ambassadeur voor Connection Systems. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer, waar men als team de klant ontzorgt en altijd denkt in oplossingen.
Voel jij je thuis in projecten op het snijvlak van business en technologie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou als Senior Projectmanager (Fulltime)

 • Minimaal Hbo opgeleid, bijv. Technische Bedrijfskunde, Business IT & Management
 • Prince 2 / Scrum/ Agile
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift|

Competenties:

Resultaatgericht
Klantgericht
Kwaliteitsgericht
Politieke sensitiviteit
Overtuigingskracht
Presenteren
Durf
Leidinggeven
Plannen & organiseren

Wat bieden wij?

Interessant salaris, tijdelijk contract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd. Afwisseling, diversiteit, goede werksfeer, interessante grote en kleinere projecten, zowel in binnen- als in buitenland. Ingewerkt team van professionals, lichte, moderne werkplek.

Voor wie ga je werken?

Connection Systems is een ervaren, innovatieve hightech organisatie die gespecialiseerd is in het verzamelen, verwerken, rapporteren en presenteren van gegarandeerde hoogwaardige gegevens en afbeeldingen voor meerdere doeleinden op het gebied van (tijdelijke) ITS en op hoog niveau beveiliging, surveillance en rechtshandhaving. Connection Systems is één van de marktleiders in Nederland en is momenteel ook actief in België en Duitsland.
In een prachtig ruim, industrieel kantoorpand in Venhuizen werken ongeveer 50 man en de organisatie blijft groeien.

Meer informatie?
Wij hebben deze werving- & selectieprocedure uitbesteed aan Regio Talent, hét werving- en selectiebureau voor hbo/wo-professionals in Noord-Holland. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, bel met Selma van Zanten (Senior consultant): 06-55 33 22 44 / e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / www.regiotalent.nl